Fout

Ingrediënten
2 personen
- 150 gram pandan rijst
- 400 gram snijbonen
- 70 gram currypasta
- 1 mango
- 300 gram varkenshaas
Recept informatie
- Totale tijd 35 min
- Voorbereidingstijd 10 min
- Kooktijd 25 min
- Categorie Hoofdgerecht
- Bekeken 592 x
- Labels
-
eiwitrijkvrij van melk
Bereiding
- Zet de rijst op
- Snij de snijbonen in stukjes en de varkenshaas in reepjes
- Bak de varkenshaas
- Voeg de snijbonen toe en bak deze goed aan (wokstand) voor 4 minuten
- Voeg de currypasta toe en een scheut water (indien nodig)
- Doe de deksel op de pan en laat ongeveer 20-25 minuten doorgaren
- Snijd de mango in stukjes en voeg die op het laatst nog even toe (enkel opwarmen)
Voedingswaarde
Nutriënt | Waarde portie |
---|---|
Calorieën | 562 kcal |
Koolhydraten | 55,6 gr |
Vetten | 12,1 gr |
Vezels | 11,8 gr |
Eiwitten | 51,2 gr |
Verzadigd vet | 2,6 gr |
Trans vet | |
Enkelv. onv. vet | 4,7 gr |
Meerv. onv. vet | 3,7 gr |
Cholesterol | 80,2 mg |
Suikers | 24,2 gr |
Zout | 2,68 gr |
Calcium | 115,7 mg |
Magnesium | 106,6 mg |
Fosfor | 559,7 mg |
Kalium | 1372,4 mg |
Ijzer | 2,8 mg |
Jodium | 10,4 µg |
Koper | 0,47 mg |
Zink | 4,6 mg |
Seleen | 29,4 µg |
Vitamine A | 97,1 µg |
Vitamine B1 | 1,65 mg |
Vitamine B2 | 0,54 mg |
Vitamine B3 | 16,3 mg |
Vitamine B6 | 0,931 mg |
Foliumzuur | 72,5 µg |
Vitamine B12 | 0,75 µg |
Vitamine C | 40,5 mg |
Vitamine D | 0,6 µg |
Vitamine E | 4,3 mg |
Vitamine K1 | 55,4 µg |
Gebaseerd op gegevens van NEVO-online versie 2021/7.0, RIVM, Bilthoven en Portie-online versie 2020/1.4, RIVM, Bilthoven.