Fout

Ingrediënten
4 personen
- 1.5 zakjes hibiscusthee
- 50 gram frambozen
- 4 takjes rozemarijn
- 8 ijsklontjes
Recept informatie
- Bron Voedingscentrum
- Bekeken 362 x
- Labels
-
Bereiding
- Zet thee van 800 ml water met de theezakjes.
- Laat dethee afkoelen en goed koud worden.
- Was de frambozen.Rijg de frambozen voorzichtig aan de takjesrozemarijn.
- Schenk de koude thee in glazen en plaats de takjeserin.Voeg de ijsklontjes toe.
Voedingswaarde
Nutriënt | Waarde portie |
---|---|
Calorieën | 8 kcal |
Koolhydraten | 1 gr |
Vetten | 0,2 gr |
Vezels | 0,5 gr |
Eiwitten | 0,2 gr |
Verzadigd vet | |
Trans vet | |
Enkelv. onv. vet | |
Meerv. onv. vet | 0,1 gr |
Cholesterol | |
Suikers | 0,6 gr |
Zout | 0,03 gr |
Calcium | 26,1 mg |
Magnesium | 4,7 mg |
Fosfor | 7,8 mg |
Kalium | 54,1 mg |
Ijzer | 0,5 mg |
Jodium | 0,9 µg |
Koper | 0,04 mg |
Zink | 0,06 mg |
Seleen | |
Vitamine A | 1,8 µg |
Vitamine B1 | 0,02 mg |
Vitamine B2 | 0,01 mg |
Vitamine B3 | |
Vitamine B6 | 0,044 mg |
Foliumzuur | 10,1 µg |
Vitamine B12 | |
Vitamine C | 4,6 mg |
Vitamine D | |
Vitamine E | 0,1 mg |
Vitamine K1 | 1 µg |
Gebaseerd op gegevens van NEVO-online versie 2021/7.0, RIVM, Bilthoven en Portie-online versie 2020/1.4, RIVM, Bilthoven.