Fout

Ingrediënten
1 personen
- 0.25 appel met schil
- 1 volkoren boterham
- halvarine
- 40 gram verse geitenkaas
- 2 takjes tijm
Recept informatie
- Bron Voedingscentrum
- Bekeken 81 x
- Labels
-
geen varkensvleesmet weinig zoutbij verhoogd cholesterolbij diabetesvrij van eigeschikt voor zwangerenvegetarisch
Bereiding
- Snijd de appel in plakjes.
- Besmeer de boterham met halvarine en verkruimel de geitenkaas erover.
- Verdeel de appel en de tijmblaadjes over de boterham en serveer.
Voedingswaarde
Nutriënt | Waarde portie |
---|---|
Calorieën | 206 kcal |
Koolhydraten | 18,3 gr |
Vetten | 9,9 gr |
Vezels | 3,1 gr |
Eiwitten | 9,4 gr |
Verzadigd vet | 5 gr |
Trans vet | 0,2 gr |
Enkelv. onv. vet | 2,4 gr |
Meerv. onv. vet | 1,7 gr |
Cholesterol | 20,4 mg |
Suikers | 4,7 gr |
Zout | 0,76 gr |
Calcium | 54,3 mg |
Magnesium | 29,4 mg |
Fosfor | 166,8 mg |
Kalium | 195,4 mg |
Ijzer | 1 mg |
Jodium | 22,9 µg |
Koper | 0,09 mg |
Zink | 0,72 mg |
Seleen | 1,8 µg |
Vitamine A | 100,7 µg |
Vitamine B1 | 0,05 mg |
Vitamine B2 | 0,15 mg |
Vitamine B3 | 0,6 mg |
Vitamine B6 | 0,048 mg |
Foliumzuur | 22,9 µg |
Vitamine B12 | 0,12 µg |
Vitamine C | 1,8 mg |
Vitamine D | 0,5 µg |
Vitamine E | 1,1 mg |
Vitamine K1 | 1,8 µg |
Gebaseerd op gegevens van NEVO-online versie 2021/7.0, RIVM, Bilthoven en Portie-online versie 2020/1.4, RIVM, Bilthoven.