Fout

Ingrediënten
2 personen
- 4 takjes peterselie
- 8 blaadjes selderij
- 2 eetlepels halfvolle yoghurt
- 1 eetlepel halfvolle melk
- peper
Recept informatie
- Bron Voedingscentrum
- Bekeken 39 x
- Labels
-
caloriearmmet weinig zoutbij verhoogd cholesterolbij diabetesvrij van glutenvrij van eibudgetklimaatkanjer
Bereiding
- Was de kruiden en knip ze klein.Klop de yoghurt met de melk en meng er de kruiden met wat peper door.
Voedingswaarde
Nutriënt | Waarde portie |
---|---|
Calorieën | 13 kcal |
Koolhydraten | 1,3 gr |
Vetten | 0,4 gr |
Vezels | 0,2 gr |
Eiwitten | 1 gr |
Verzadigd vet | 0,2 gr |
Trans vet | |
Enkelv. onv. vet | 0,1 gr |
Meerv. onv. vet | |
Cholesterol | 1,1 mg |
Suikers | 1 gr |
Zout | 0,03 gr |
Calcium | 33,5 mg |
Magnesium | 3 mg |
Fosfor | 22,6 mg |
Kalium | 53,6 mg |
Ijzer | 0,2 mg |
Jodium | 3,4 µg |
Koper | |
Zink | 0,12 mg |
Seleen | 0,2 µg |
Vitamine A | 9,2 µg |
Vitamine B1 | 0,01 mg |
Vitamine B2 | 0,05 mg |
Vitamine B3 | |
Vitamine B6 | 0,02 mg |
Foliumzuur | 5,2 µg |
Vitamine B12 | 0,09 µg |
Vitamine C | 2,2 mg |
Vitamine D | |
Vitamine E | |
Vitamine K1 | 6,4 µg |
Gebaseerd op gegevens van NEVO-online versie 2021/7.0, RIVM, Bilthoven en Portie-online versie 2020/1.4, RIVM, Bilthoven.