Fout

Ingrediënten
4 personen
- 2 takjes selderij
- 2 takjes peterselie
- 1.25 eetlepel azijn of citroensap
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels olijfolie
Recept informatie
- Bron Voedingscentrum
- Categorie Hoofdgerecht
- Bekeken 130 x
- Labels
-
Bereiding
- Maak de kruiden schoon en snijd ze klein.
- Meng de kruiden met 2 eetlepels water, de azijn en de mosterd. Klop de olie erdoor.
Voedingswaarde
Nutriënt | Waarde portie |
---|---|
Calorieën | 48 kcal |
Koolhydraten | 0,3 gr |
Vetten | 5,1 gr |
Vezels | 0,1 gr |
Eiwitten | 0,1 gr |
Verzadigd vet | 0,8 gr |
Trans vet | |
Enkelv. onv. vet | 3,7 gr |
Meerv. onv. vet | 0,5 gr |
Cholesterol | |
Suikers | 0,1 gr |
Zout | 0,05 gr |
Calcium | 2,2 mg |
Magnesium | 1,5 mg |
Fosfor | 1,7 mg |
Kalium | 16,3 mg |
Ijzer | 0,1 mg |
Jodium | |
Koper | |
Zink | 0,03 mg |
Seleen | 0,1 µg |
Vitamine A | 4,2 µg |
Vitamine B1 | 0,01 mg |
Vitamine B2 | |
Vitamine B3 | |
Vitamine B6 | 0,012 mg |
Foliumzuur | 2,9 µg |
Vitamine B12 | |
Vitamine C | 2,7 mg |
Vitamine D | |
Vitamine E | 0,3 mg |
Vitamine K1 | 6,8 µg |
Gebaseerd op gegevens van NEVO-online versie 2021/7.0, RIVM, Bilthoven en Portie-online versie 2020/1.4, RIVM, Bilthoven.